| Media
Imany
You Will Never Know
  • Imany - You Will Never...
  • Ellie Goulding - Lights
  • Y'akoto - Diamonds
  • Natalie Cole and Nat King Cole - Unforgettable
  • Pink Martini - Hey Eugene
  • Vaya Con Dios - What's A Woman
  • Chambao - Pokito A Poko
  • Selah Sue - Raggamuffin
  • Twin Shadow - Five Seconds

News

M83 na jedynym koncercie w Polsce!

22.08.2016

M83 to pseudonim artystyczny Anthonego Gonzaleza, francuskiego elektromagika, romantyka i marzyciela, wszechstronnie uzdolnionego muzyka i wokalista, zakochanego w klimatach lat '80 i muzyce filmowej.  W swoje twórczości łączy muzykę elektroniczną z alternatywnym rockiem i popem oraz elementami shoogaze. Wszystkie albumy M83 zawsze zbierały pozytywne recenzje, zwłaszcza Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts - drugi album, dzięki któremu M83 stało się bardziej znane na świecie. Jednak największy sukces przyniósł wydany w 2011 roku - szósty album Hurry up, We’re Dreaming, z którego pochodzi najsłynniejszy singiel M83 - Midnight City. Utwór w krótkim czasie podbił listy przebojów na całym świece, stając się niejako hymnem całego pokolenia! Gonzalez znany jest również z produkcji ścieżek i tematów filmowych m.in. Oblivion, tematu do Interstellar czy You and the Night - autorstwa jego brata. Ze względu na melodyjność utwory M83 często wykorzystywane są w zwiastunach i reklamach, szczególnie Midnight City. W 2016 roku ukazał się 9 album M83 - Junk, z którego pochodzą dwa najnowszy single Solitude i Go! W ramach trasy koncertowej Junk, M83 ponownie odwiedzi Polskę, tym razem występując na jednym jedynym koncercie w Warszawie

Przedsprzedaż biletów  (od 22.08) tylko i wyłącznie na stronie www.ilovem83.com

 Ceny biletów:

  • 120 zł miejsca stojące na płycie
  • 140 zł  (miejsca siedzące: sektory EFGTUV)
  • 160 zł (miejsca siedzące: ABCYZ)

Ogólnopolska sprzedaż biletów od 24.08.2016

Sprzedaż: bileterie EMPiK, sklepy Media Markt i Saturn, za pośrednictwem eBilet (http://ebilet.pl/), Ticketpro (http://ticketpro.pl/), Biletomat (http://biletomat.pl/), Biletin (http://biletin.pl/) i Eventim (http://eventim.pl/) na terenie całego kraju

www.ilovem83.com 

www.facebook.com/m83

 

Dyskografia M83:

2001 − M83

2003 − Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts

2005 − Before the Dawn Heals Us

2007 − Digital Shades Vol. 1

2008 − Saturdays = Youth

2011 − Hurry Up, We're Dreaming

2013 − Oblivion

2013 - You and the Night

2016 - Junk


Data i miejsce koncertu:

21 LISTOPADA 2016- Warszawa, Torwar

Powrót do listy newsów
Dodaj do: